Kaip vartoti BIFIDO?
Su BIFIDO lengvai praturtinsite mitybos racioną, nes šiuose produktuose gausu gyvųjų gerųjų bakterijų.
Mūsų fermentuotų gėrimų koncentratus vartoti patogu ir lengva: tiesiog kiekvieno valgio metu, patiekalus pagardinkite vienu arbatiniu šaukšteliu BIFIDO. Jie puikiai tiks tiek pusryčiams, pietums ir vakarienei, o jei maitinatės dažniau – dažniau mėgaukitės ir BIFIDO. Vėliau, kuomet BIFIDO vartojimas taps kasdieniu Jūsų įpročiu, maistą ir gėrimus koncentratais gardinkite pagal poreikį ir skonį.
Neskiestą koncentratą drąsiai galite įmaišyti į įvairų maistą: košes, troškinius, salotos ar pasigaminti išskirtinio skonio gėrimą: vieną arbatinį šaukštelį BIFIDO įpilkite į stiklinę vandens ar sulčių, išmaišykite ir neskubėdami išgerkite. Jau 30 minučių po jo suvartojimo, BIFIDO užtikrina gerųjų bakterijų patekimą į Jūsų žarnyną.
Svarbu atsiminti, kad:
Į termiškai apdorotus patiekalus, BIFIDO koncentratą pilti reikia tuomet, kai maistas jau truputį pravėsęs – tam, kad dėl karščio nežūtų dalis koncentrate esančių gerųjų bakterijų. Rekomenduojame palaukti, kol maistas atvės bent iki 40 laipsnių temperatūros.
– Geriausios fermentuotų gėrimų koncentratų savybės atsiskleidžia juos dedant į žalią, augalinį maistą, įvairias salotas, mišraines, šviežių vaisių glotnučius ir kokteilius. Įmaišykite BIFIDO koncentratus į patiekalus ir mėgaukitės, o jei turite šiek tiek laiko, BIFIDO įmaišykite kiek anksčiau prieš juos vartojant – taip leisite maistui truputį pasifermentuoti ir gausite geriausią probiotikų teikiamą naudą.